|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
Slabirea de primavara
Dupa aprox 3 luni de pauza fortata de niste pb de sanatate, nu grave ,dar invalidante cu contraindicarea efortului fizic de orice fel, m-am trezit cu 113,4kg.Nu spun ca nu am si mancat de sarbatori, dar ....astea sunt kg
![]() Pentru ca am promis unui user al forumului ca voi spune cum slabesc, iata Antrenament full body incadrat de 1,5km banda la inceput si la sfarsit cu puls intre 115-125=aprox 300-330Kcal Antrenament anaerob (greutati) undeva intre 300-400kcal.Asta e efortul de 3xsaptamana, pt ca atat timp am sa fac miscare.Inca nu am ok medicului pt efort si vor mai urma periaode de cate 3 sapt de pauza, datorate tratamentelor. Evident totul la relanti, kg pierdute de luni pana azi=1,200. Evident apa, pt ca am scos zaharul.Va tin la curent.
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Mult success dl. Neagu
![]() Daca puteti detalia putin si alimentatia si in ce consta antrenamentul full body ? Multumim ![]() Last edited by miclo : 05-02-2014 at 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
Cate cate kg urmariti sa va opriti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
In limita timpului si a postarilor, voi incrca sa detaliez, desi sincer nu cred ca este bine sa intru in amanunte, eu evit anumite alimente care mie imi provoaca acidoza , dar pt restul lumii sunt ok si multe alte individualizari.O sa ma opresc undeva la 105kg, greutatea mea optima de vara
![]()
![]() |
#5 |
Registered User
|
Orientativ cred ca toti am vrea sa vedem cum procedati
![]() Va urez mult succes, personal sunt foarte curios de detaliile pe care le veti posta.
![]() |
#6 |
Registered User
|
Procedez destul de obisnuit, scad carbo si intensific efortul atunci cand sanatatea si timpul mi-o permit.De cativa ani buni nu am mai ajuns la o greutate asa de mare, dar problemele de sanatate m-au obligat sa nu fac efort.Sper ca pe undeva la sfarsitul lui Martie sa am voie sa ma antrenez mai tare.
![]() |
#7 |
Registered User
|
-1.300 in prima saptamana sunt in carti
![]()
![]() |
#8 |
Registered User
|
Felicitari dl. Neagu
![]() Spuneati mai sus ca atunci cand slabeati scadeati carbo si intensificati antrenamentele, cum mai exact, cum intensificati antrenamentele ? de cate ori pe saptamana si cam cat dura un antrenament ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
Not bad
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered User
|
Pai scad carbo undeva la 40% pe care-i consum in prima parte a zilei si fara vreun zahar.Spre seara consum numai proteine si grasimi.Intensitatea antr o cresc treptat, la aerobic cresc viteza benzii, alternativ , iar la fiare scad pauzele si introduc superseturi.Din pacate azi la filmari a fost ziua unui coleg si am baut un pahar de cola si am mancat aperitive pe paine+tort.Maine o sa am sigur 1kg in plus, desi am fortat cat de cat la sala, metabolismul e greu de urnit.Iar de vinerea viitoare, voi avea minim 10 zle de pauza din cauza unei noi interventii.....
![]() |
#11 |
Registered User
|
Filmari ptr Traznitii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|