|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
Massbar-r
Salut am 17 ani fac sala de 3 luni si am comandat niste batoane Massbar-r voiam sa va intreb daca batoanele is ca proteinele sau is niste batoane simple care te ajuta la cresterea in masa si energie adica am voie sa consum alcool? =) ca la proteine am inteles ca nu :S ms.
|
![]() |
![]() |
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Batoanele pot tine locul unei mese..
Megastarul Arnold Schwarzenegger, cand a fost intrebat de un reporter daca bea mult lapte, a raspuns: "Laptele e pentru bebelusi, eu beau bere'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Aia patesti de la alcool, nu de la faptul ca iei proteine.
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Quote:
e neamt, ce-ai fii vrut sa raspunda, inainte sa i se dea vreo jucarie in mana i s-a prezentat halba de bere.
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Quote:
Poate sa iti fie rau si daca nu ia proteine..probabil o fi copil care abia a descoperit alcoolul... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
are 24 ani si nu abia a descoperit alcoolul
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Quote:
Nu ai mai vazut tipi care atunci cand scapa ca ,,vaca in porumb'' se imbata si le e rau ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | Search this Thread |
Display Modes | |
|
|