|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
*** de slabire
buna sunt florin, am 17 ani, 1,70m , 85kg, cam gras, ati putea sami recomandati o regim de slabit, explicit, ce ar trebui sa mananc, cand, de cate ori.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Bine că nu ai folosit imperativ...
Nu, nu putem. Angajează-ţi un nutriţionist pentru asta. Întreabă-ne altceva, dar nu ne pune să-ţi facem regim de slăbit, nu văd de ce cineva s-ar obosi să te ajute când pui problema aşa. Sper că nu te-am descurajat. Dacă da, atunci ai intrat din greşeală pe forumul acesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
nu
nu mai descurajat dar am intrebat si eu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Incearca sa cauti pe net alimente cu continut scazut de grasimi animale si carbo, vezi ce iti place sa consumi si iti poti face singur un meniu din 6 mese, te mai ajutam si noi apoi...sau search pe forum.
![]() |
Thread Tools | Search this Thread |
Display Modes | |
|
|