|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
intrebare nr de serii
am urmatorul antrenament 1. spate
a. 4 serii tractiuni la bara (10,8,7,6) b . ramat din aplecat 4 serii a cate (12,10,8,6) c. ramat cu priza aia care a scoso dorian yates (nuj cum ii zice ![]() a. impins cu bara din plan inclinat 4 serii a cate (12,10,8,6) b. impins cu bara din plan drept 4 serii a cate (12,10,8,6) c. impins cu bara din plan declinat 4 serii a cate (12,10,8,6) d. fluturari cu gantere la unu din planuri 4 serii a cate (12,10,8,6) 3. umeri+trapez a. impins cu gantere 4 serii a cate (12,10,8,6) b.ridicari lateral cu gantere 4 serii a cate (12,10,8,6) c.ridicar frontale cu gantere 4 serii a cate (12,10,8,6) d la trapez 8 seri a cate 12 repetari ridicari cu bara si gantere 4. picioare a.genoflexiuni 5 serii a cate(20,18,16,14,12 ) b fandari 4 serii a cate (12,10,8,6) c gambe 6 serii ridicari p varfuri cu haltera in spate la taote 20 de repetari d. indreptari cu genunchii blocati 4 serii a cate (12,10,8,6) 5 brate in superset + antebrate exercitii normala cu bara ...............vreau sa stiu daca e ok antrenamentul asta ca nr de serii si exercitii ...sunt ectomorf 1,80 ...77 kg ....din octombrie anu trecut ma antrenez pt masa ...ast pareri .multumesc:P |
![]() |
![]() |
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Trapez ajunge 4 serii cu bara.
Peipt ajunge la cele 3 planuri a cate 4 serii, sau faci iclinat, drept si fluturari... La deltoizi poti face 4 serii presa militara, si 2-2-2 serii, impins in fata, impins in lateral, impins de la 90 de grade aplecat. Picoare la gambe ajunge maxim 4 serii zic io, cum am citit ajunge si 2-3. Daca esti ectomorf eu zic sa nu antrenezi antebratele si asa sunt solocitate destul de mult. Daca faci tractiuni pentru spate, biceps, pentru lombari indreptari poti vedea ca lucreaza si antebratele bine...Cel putin la mine dupa 8 serii de tractiunu sunt umflate bine antebratele. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
pai am omis sa zic ...fac numa ex d baza ptr ca nu merg la sala fac acasa ...am gantere haltere si cele 3 planuri +bara de tractiuni in tavan
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nr de serii e ok
![]() |
#5 |
Registered User
|