|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
intrebare dl neagu si nu numai
de 1 an imi trosnesc articulatiile nu ma dor ...(doar genunchii ma dor uneori foarte usor alteori destul de tare ...durerea trece dupa 2-3 min si apare de obicei la frig ) am fost la medici si la iasi ( la vreo 3 dobitoci )(eu fiind din vaslui ) + de vreo 5 ori la vaslui la cabinete particulare+medic de familie si toti imi zic ca nu am nimic si ca , CRESC
![]() ![]() ![]() % din loviturile din tenis de camp picioarele se tin un pic flexate :P :-?? ? ...astept un sfat pt alte pastile sau pt eventuali doctori/clinici mai bune ![]() Last edited by badrhari2008 : 19-08-2010 at 18:59. |
![]() |
![]() |
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Lipsa de calciu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
nu e aproape de maxim ...am facut si analize...si is ok toate
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Stiu ca tenisul provoaca anumite afectiuni la genunchi sau cot. Chiar si colegul meu de banca are cam aceeasi problema ca si tine...ii trosnesc genunchii continuu (si el practica tenisul de camp).
Daca mai vii prin Iasi, iti recomand sa te duci la Policlinica Sportiva (centrul de recuperare nicolina) la Sebastian Nita (ortoped). El m-a pus si pe mine pe picioare. Vezi aici : http://www.romedic.ro/cmi-grupate-ni...Nita_Sebastian
![]() |
#5 |
Registered User
|
ms mult frate .......acolo merg ....\:d/:*........si acum iti mai trosnesc genunchii?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
este foarte posibil sa ai articulatiile afectate din cauza tenisului. pierderea lichidului sinovial face ca terminatiile osoase sa nu mai alunece eficient, iar lipsa unui lubrefiant le va afecta in timp. trebuie tratament de specialitate si neaparat ceva trofice articulare. cel mai bine te poate ajuta un ortoped dar din pacate singurul loc pe care il cunosc in sensul ca ptrezinta garantie si profesionalism este spitalul de ortopedie de la Foisorul de Foc din Bucuresti. exista desigur si altele dar nu imi sunt cunoscute.
__________________________________________ http://alexandrupopescu.sunphoto.ro/ __________________________________________ toti oamenii se plang ca au diverse probleme dar nimeni nu se plange de prostie.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ok ms tuturor pt informatii
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
|
daca este ceea ce cred eu, problema nu vine de la antrenamentul de culturism pentru picioare ci de la tenis. prin urmare orice fel de antrenament care solicita picioarele te va afecta.
__________________________________________ http://alexandrupopescu.sunphoto.ro/ __________________________________________ toti oamenii se plang ca au diverse probleme dar nimeni nu se plange de prostie.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
|
Quote:
eu am fost cu alta problema la el.
![]() |
![]() |
#11 |
Registered User
|
daca te si dor genunchii (si am inteles de la tine ca te si dor), trebuie sa renunti si la antrenamentul picioarelor de la sala, si la tenis.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
|
renunt la amn2 de pe 15 septembrie ....:d(promit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |