|
|
|
![]() |
#1 |
Registered User
|
Antrenament
Salut,o sa revin in sala dupa o accidentare,si o sa schimb programul.
Luni : piept Marti : brate + antebrat Miercuri : spate + lombari Joi : umeri + trapez Vineri : picioare. ce parere aveti ? |
![]() |
![]() |
01.01.2009, 00:01 | #1.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Bratele pe ultima zi. Esti ectomorf nu? Nu ar fi mai bine 3 zile. Si eu recent mi l-am schimbat asa.
Luni: Peipt+Triceps Miercuri: Picioare+abs Vineri: Spate+Biceps La luni poti adauga deltoid anterior si la vineri deltoid posterior dar momentan nu cred ca trebuie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Registered User
|
n-am chef doar 3 zile pe saptamana.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
Atunci fa
Luni: Spate Marti: Piept Miercuri: Picioare Ji: Umar Trapez Vineri: Brate |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
|
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Asta il fac si eu si merge bine.
![]() |
#7 |
Registered User
|
hmmm... nu ai spus ce urmaresti? masa/ slabit/ definire
in fine uite un antrenament de al meu care chiar m`a ajutat sa imi maresc masa f rpd: Luni:Piept+Triceps Marti:Spate+Biceps Joi:Umeri+trapez+Antebrat Sambata:Picioare+Abdomen Dupa fiecare serie mai adauga o greutate... Nu face multa pauza intre serii si incearca cand ai greutati mari sa faci cate poti dar corecte ![]() Bafta!
![]() |
#8 | |
Registered User
|
Quote:
A2a zi dupa ce ai facut umeri tu vrei sa faci brate.. Eu, as face asa : Luni - Piept Marti - Spate Miercuri - Umeri-trapez Joi - Picioare Vineri - Brate Bratele intra indirect la orice miscare executata (impins, tras). 2 zile pline de "refacere" pentru brate mi se pare cea mai buna alegere.
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |