|
|
|
![]() |
#61 |
Registered User
|
Seara cat mai low carbo
01.01.2009, 00:01 | #61.5 |
![]() Join Date: de la inceput
|
Articole si informatii despre culturism, exercitii, antrenamente, alimentatie, refacere, concursuri - www.topculturism.ro Articole si informatii despre fitness, slabire, diete, alimentatie, recuperare, sanatate - www.topfitness.ro Milk & Egg - concentrat proteic de mare calitate obtinut din lapte si albus de ou. ![]() Scuba Forum ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Registered User
|
Chiar acum am gustat branzica aia , e buna , pot s-o mananc pe toata , 200g ? in total am 34g proteine, 4g carbohidrati si 1g lipide si vad ca o pot unge si pe paine, asta o sa fac inainte de antrenament sau la scoala (nu mai mult de 20g carbo din paine). Btw am gasit paine integrala 100%.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Registered User
|
Daca painea e grau intreg, 20g la o masa nu e mult, chiar e o sursa buna de carbo alaturi de cereale (fara zahar), orez brun, paste integrale, leguminoase
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Registered User
|
Salut dragilor, mi-am cumparat din lidl zilele trecute un ingredient pentru salate, are un gust foarte bun, il pot folosi si la carne chiar si nu are la fel de multe prostii ca ingrediente la fel ca vegeta. Va las mai jos niste poze cu ambalajul si vreau sa stiu daca il pot consuma in cantitati reduse, gen o lingurita mica la cateva zile tinand cont ca sunt cubulete din paine parijita.
http://s24.postimg.org/l1vzutugz/20131022_230038.jpg http://s24.postimg.org/stcptdymb/20131022_230103.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Registered User
|
Eu zic ca da.Oricum m-ai facut curios, o sa caut si eu zilele astea.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Registered User
|
Nu cunosc limba...
![]() |
#67 |
Registered User
|
Pai scrie si in romana..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Registered User
|
Ceapa prajita (26%), acid citric, gluten, amidon de grau, faiana de grau, maltodextrina...Nu iti bate joc de tine, ceapa aia prajita in combinatie cu acidul citric si glutenul vor crea o aciditate extrem de mare in stomac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Registered User
|
Stie cineva daca exista tortilla integrala prin magazinele mari? eu in carrefour nu gasesc integrala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered User
|
Incearca la Lidl, dar nu e neaparat sa scrie integrala pe ea.Uitate mai bine ce contine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Registered User
|
careffour
![]() |
Thread Tools | Search this Thread |
Display Modes | |
|